Hopp til innholdet

OM OSS

Hvordan No Mess ble til

Stein Erik Røstad har vært involvert i hopp og skimiljøet i en årrekke, både som utøver og som far. Det at glideren fra skiene alltid ligger strødd er noe han bet seg merke i tidlig. Tar man av glideren hjemme blir det alltid mye søl, gjør man det ute er det ikke bra for miljøet. Han så et problem og tok utfordringen.

Stein Erik jobbet i flere år med prøving og feiling i utviklingen av No Mess. Han var ikke fornøyd med bare å hindre glideren i å falle ned, men at den også skulle kunne gjenbrukes.

I 2014 tok han patent på oppfinnelsen sin og opprettet firmaet Røstad Ide og Produktutvikling. Siden den gangen har No Mess blitt solgt gjennom Røstad Ide og Produktutvikling, og vært tilgjengelig i noen lokale butikker Nord i Trøndelag. Nå er imidlertid tiden kommet for å få No Mess ut i det Norske og Nordiske skimiljøet.

Hvordan den brukes

Med oppsamleren NO MESS skraper du av og samler opp glider i en og samme operasjon. Du unngår søl, du sparer miljøet, sparer tid og ikke minst så kan du spare penger ved å gjenbruke glideren.

Legg oppsamleren mot undersiden på skiene, sørg for at kanten på skrapen er i kontakt med skiene og at skrapen/siklingen er vendt mot deg. Deretter dytter du oppsamleren bortover langs skiene. Du vil da se at glideren samles opp i hulrommet inne i oppsamleren.